Vidresif patrocinador oficial dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019
Publicada el 14/05/19

Arriben un any més els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, organitzats pel Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Des del 1997, el COAC convoca anualment aquests Premis, donant valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals.

Enguany, l’acte de lliurament de la 22a edició dels Premis serà el divendres 7 de juny. 65 participants entre els que s’han seleccionat 26 projectes pel jurat d’aquest any: Joan Roig Duran, Ana Bassat Orellana i  Àlex Giménez Imirizaldu. Consulta els projectes seleccionats per aquesta edició aquí. 

Vidresif és, per tercer any consecutiu, patrocinador oficial dels Premis, donant suport a la innovació i a l’arquitectura amb denominació d’origen; i al paper cultural i social dels premis. El seu coneixement i especialització, han situat l’empresa industrial com a un sòlid referent per a les principals firmes d’enginyeria i arquitectura, amb les que treballa habitualment.

Vidresif, participant en aquest esdeveniment, reconeix les últimes novetats i tendències del sector, així com les necessitats dels arquitectes i clients; millorant el seu servei i prestacions amb una qualitat òptima.

Si desitgeu assistir al lliurament de premis d’arquitectura, contacteu amb comunicacio@vidresif.com

Sobre els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona

En aquesta 22a edició, les obres presentades als Premis es mostren en una primera exposició, mostrada entre el 18 de març al 20 de maig, a la sala d’exposicions La Cova.

Les obres presentades també es podran veure a través de la web del COAC, amb una plataforma de votació per tal que els visitants puguin escollir una de les obres presentades atorgant el Premi de l’Opinió.

Una segona exposició, de les obres seleccionades i premiades, es podrà visitar a partir del 7 de juny, a la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona.

L’exposició de les obres seleccionades i premiades la dissenyarà l’equip que guanyi el concurs de comissariat convocat per la Demarcació de Girona. Aquesta segona mostra viatjarà per diversos espais del territori començant per la Delegació Garrotxa-Ripollès, a Olot, i per la Delegació de l’Alt Empordà, a Figueres.

Les obres seleccionades i premiades passaran a formar part del fons documental digital del Premis, a la web d’Arquitectura Contemporània de les Comarques de Girona que actualment consta de 580 registres. D’accés obert, permet la consulta per llocs, tipologies i autors als professionals, investigadors i ciutadans.