SENSE EXCUSES: Salut i Benestar a Vidresif
Publicada el 24/02/22

Ens enorgulleix haver començat l’any amb la nostra campanya interna #Sense Excuses amb una gran acceptació per part de tot l’equip.

A Vidresif hem marcat com a primer objectiu intern, fomentar el benestar, la salut i reforçar el sentiment d’equip. Un programa dirigit per un entrenador personal a la zona enjardinada, situada davant de les instal·lacions de Vidresif, o a la sala recondicionada que hem preparat per als freds dies d’hivern.

 

PROGRAMA INTERN #SENSE EXCUSES:

El programa es centra en ajudar a les persones que el sol·licitin a deixar de fumar, sota la direcció de l’Associació Contra el Càncer (AECC-Catalunya). Les jornades duraran tot l’any, per a ajudar a totes les persones que treballen en Vidresif a deixar aquesta complexa addicció.

La segona activitat, és l’esport. Volem fomentar el benestar i reforçar el sentiment d’equip entre tots nosaltres. A més d’aprofitar el magnífic parc i zona enjardinada que tenim just davant de Vidresif. Un programa d’exercicis dirigits per un entrenador personal, amb horari de 45min. pensat per a adaptar-se als diferents horaris del nostre personal.

Gràcies a tots, tenim junts un gran futur, la salut i el benestar laboral són dos importants pilars per a aconseguir-lo.

 

 


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.