SENSE EXCUSES, T’APUNTES?
Publicada el 22/10/21

Comencem una nova etapa a Vidresif donant suport a l’esport i a la salut. Una nova etapa on el principal objectiu és reforçar el benestar i salut de tot el personal de Vidresif.

Un nou programa d’activitats dirigides per professionals al qual hem anomenat #SENSE EXCUSES:

  • El programa se centrarà en una primera etapa, a ajudar a les persones que el sol·licitin a deixar de fumar, sota la direcció de l’Associació Contra el Càncer (AECC-Catalunya). Les jornades començaran a partir de gener, i duraran tot l’any 2022, per a ajudar a totes les persones que ho desitgin a deixar aquesta complexa addicció.
  •  La segona activitat que comença a partir del 2 de novembre és l’esport. Volem fomentar el benestar i reforçar el sentiment d’equip entre tots nosaltres. A més d’aprofitar el magnífic parc i zona enjardinada que tenim just davant de Vidresif. Un nou programa d’exercicis dirigits per un entrenador personal que estem segurs complirà els teus objectius. L’horari de 45min. ha estat pensat perquè puguis organitzar-te abans o després de la teva jornada laboral, amb una franja de 12h a 16h.

#SENSE EXCUSES
T’apuntes? Tenim un gran futur i hem d’aprofitar-lo!


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.