Vidresif obté els Certificats Cekal per a Triple vidre, VEC i decalados especials
Publicada el 11/02/21

Vidresif obtiene los Certificados Cekal para Triple vidrio, VEC y decalados especiales

 

 

Vidresif arrenca enguany obtenint tres importants certificats per la prestigiosa firma francesa Cekal, la Certificació de triple vidre amb gas Argó, la Certificació de vidre aïllant amb varis decalats i la Certificació VEC (Verre Exterieur Collé) vidre aïllant estructural.

Vidresif amb les noves certificacions se situa per sobre de les peticions actuals, i es prepara per a respondre a nous i complexos projectes arquitectònics, tant a Espanya com a França

Aquestes certificacions són un gran salt qualitatiu per a tots els productes de Vidresif, ja que el nivell d’exigència de les tres noves certificacions incrementa, encara més, el màxim control i rigor en tots els processos productius de Vidresif, en qualsevol dels seus productes.

 

El departament de qualitat i I+D+i de Vidresif a partir d’ara podrà desenvolupar nous productes per a qualsevol obra, sigui el complexa que sigui, responent a qualsevol petició industrial i estètica.

Exclusivitat, aïllament, seguretat, protecció, disseny,…

Vidresif ferm a la seva visió: Bellesa sense límits, fins on la teva imaginació vulgui arribar.

Verure  certificat Cekal

 

 


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.