Vidresif reforça el seu vincle amb Mallorca
Publicada el 13/09/18


Vidresif té una forta vinculació amb les Balears per ser un dels seus principals destins d’actuació, amb un ampli portfoli de projectes realitzats i una sòlida xarxa de col·laboradors que confien en l’empresa.

Aquesta oportunitat ens ha servit per intervenir en projectes de grans magnituds i per treballar al costat de professionals del sector de l’arquitectura i la indústria, els quals han confiat en la qualitat dels nostres vidres tècnics i en el caràcter emprenedor i innovador de Vidresif.

Vidresif ha participat en importants projectes residencials, hotelers, industrials i comercials, proporcionant portes, finestres, balconeres y sostres de vidre, convertint cadascuna de les seves intervencions en un emblema de l’illa. Cal destacar la fabricació d’elements estructurals com podrien ser ascensors 100% de vidre o una cascada de vidre que serveix com a connector entre l’edifici i la piscina: un repte només possible gràcies a l’alta tecnologia de l’empresa.

A més, s’han instal·lat productes innovadors que reflecteixen la qualitat, constància i passió pel vidre de Vidresif. El model TOTALSIF de protecció total i sense límits, d’una banda, que engloba el concepte de vidre total i dóna resposta a tots els requeriments que se li poden exigir a un tancament exterior. D’altra banda, la revolució del vidre Onsif, que modifica el seu estat de translúcid a transparent amb un simple corrent elèctric: la perfecta combinació entre intimitat i transparència que et cedeix el control total de la privacitat.

Els productes de Vidresif compten amb la màxima seguretat, aïllament tèrmic i acústic i protecció solar, a més de tots els resultats i acabats imprescindibles personalitzats en funció de les característiques del territori, el projecte i el client.

Volem agrair la confiança d’industrials i arquitectes que han comptat amb Vidresif pels seus projectes a la illa, a més de gaudir del reconeixement de grans companyies multinacionals, que són la mostra de l’exigència de treball i el rendiment de Vidresif.

Per això, volem homenatjar aquest magnífic enclavament amb un esdeveniment especial; una trobada 100% formativa i purament tècnica a les instal·lacions del COAIB de Mallorca, per donar a conèixer les infinites possibilitats dels tancaments en vidre i les seves aplicacions adaptades a cada territori, projecte i client.

L’arquitecte Guillem Reynés, de l’estudi GRAS, juntament amb Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, relataran la seva experiència amb múltiples exemples de casos reals, amb la finalitat de dotar als professionals d’una base tècnica necessària “per prescriure i recomanar el vidre més adequat a cada projecte, amb un major coneixement tècnic”.

+ info


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.