EDIFICI BOLET

Andorra la Vella

Vidresif consolida la seva presència a Andorra amb un nou projecte dirigit pels arquitectes: Lluís Ginjaume, de Ginjaume Arquitectura i Paisatge, i Gerard Veciana i Beti Faura de Arteks Arquitectura, la construcción de 6 “habitatges pati” forma part del projecte de reforma global i ampliació de l’edifici existent.

EDIFICI BOLET:
Andorra la Vella


Originalment, l'edifici Bolet tenia un ús exclusivament comercial i amb el projecte de reforma i ampliació, s'ha duplicat la superfície existent i s'ha convertit en un edifici multifuncional complementant l'ús comercial amb el d'oficines i habitatges.

Aquesta diversitat d’usos contribueix a enriquir el teixit urbà del centre d’Andorra la Vella.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

EL PATI COM PROTAGONISTA DEL PROJECTE

Per donar resposta al repte de tenir un edifici molt profund amb façana només a un dels costats, aprofitant que els habitatges es troben en la darrera planta, es planteja un concepte d’habitatge amb el pati com protagonista.LLUM NATURAL

Màxima eficiència energètica

L'edifici ha estat concebut per a aconseguir el màxim estalvi energètic, amb uns habitatges més eficients i confortables:
Sistemes aero-tèrmics d'alta eficiència energètica per a la producció de climatització, sòl radiant per a l'hivern i refredament a l'estiu, protecció solar amb persianes orientables en la façana oest.


Vidresif complementa aquests valores amb triple vidre, format amb dos vidres de baixa emissivitat que responen al seu compromís d'eficiència energètica i protecció del medi ambient.
Els vidres tècnics de Vidresif estan totalment orientats a oferir el més alt nivell d'aïllament tèrmic, acústic i control solar que contribueixen a un consum més sostenible i eficient.

44.1 /16 TGI Negre / KSIF 6 Termoendurit #4 /16 TGI Negre / KSIF 44.1 #5


Industrial:
CONSTRUCCIONES METÁLICAS BARCELÓ

Enginyeria d’estructures:
Beal AECFont: Revista Art de viure
ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.