Vidresif amplia el seu portfoli de projectes industrials
Publicada el 06/11/17

proyectos industriales vidresif grandes dimensiones
Vidresif és especialista en projectes de grans dimensions per als sectors de la indústria, el comerç, el turisme, etc. oferint les solucions en vidre que millor s’adapten a cada requeriment constructiu, sempre apostant per la innovació i l’ús de la tecnologia més moderna per aconseguir els millors resultats.

En el seu enfocament en projectes de grans dimensions destaquen dues noves incorporacions: la Ciudad de la Justícia de Murcia i l’edifici Cajamar al PITA d’Almeria.

 

 

Ciutat de la Justícia de Múrcia

Una imponent seu de la Ciutat de la Justícia de Murcia, amb set plantes i aproximadament 36.000 metres quadrats edificables, on el vidre és l’element protagonista. Vidresif s’ha encarregat de dissenyar i fabricar els tancaments de vidre d’aquest projecte, liderat, en la seva segona fase, per l’arquitecte Francisco José Sánchez Medrano, de l’estudi a3a Arquitectos.

Una gran entrada envidriada dóna la benvinguda al ciutadà, on s’ha creat un joc de llums, formes i textures que constitueixen una majestuosa coberta sustentada per sis alts pilars. Les façanes dels diferents blocs de l’edifici estan dissenyades, en la seva majoria, de vidre de grans dimensions que ocupen la seva totalitat.

Veure més
 

 

Cajamar PITA Almeria

Situat a l’avinguda de la Innovació del PITA (Parque Industrial y Tecnológico de Almería), i presidint l’accés al mateix, l’edifici empresarial de Cajamar Caja Rural resulta un dels motors del desenvolupament tecnològic de la província d’Almeria i el primer amb aquestes modernes característiques arquitectòniques.

Vidresif s’ha encarregat de fabricar els tancaments de vidre de tot l’edifici, que compleix els màxims estàndards de qualitat i sostenibilitat quant a materials i concepte constructiu, al mateix temps que destaca per la seva flexibilitat funcional i polivalència, contribuint a la màxima eficiència de treball de l’espai.

Veure més