ALUE, SCHÜCO I VIDRESIF COL·LABOREN EN UNA JORNADA TÈCNICA
Publicada el 07/06/18

jornada monografica shuco alue
El passat dimarts 5 de juny va tenir lloc una jornada monogràfica sobre els tancaments tècnics d’alumini, fusta i vidre. L’esdeveniment va ser una col·laboració de dos referents al mercat, Alue i Schüco, que van organitzar una ponència professional tractant les possibilitats i múltiples opcions dels tancaments tècnics d’alta qualitat.

Vidresif va participar en la jornada amb una formació professional de l’arquitecte Agustí Bulbena, Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, que va compartir la seva alta experiència en el sector i va proporcionar la informació necessària per poder escollir el vidre adequat per a cada tancament. ALUE i Schüco, van aportar el seu coneixement en les especialitzacions pròpies en fusta i alumini, respectivament.

Aquesta jornada va tenir lloc a les instal·lacions d’ALUE, a Vilassar de Mar, i va resultar en una fructífera sessió en què es va visibilitzar la capacitat que ofereixen els tancaments tècnics i el seu important paper en els sectors de l’arquitectura i la construcció.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.