A+SIF. Aquest mes presentem a Marià Castelló Arquitectura
Publicada el 22/03/23

Marià Castelló Arquitectura

Aquest mes presentem en el nostre apartat especial estudis d’arquitectura a Marià Castelló Arquitectura

El reconegut estudi liderat per Marià Castelló, Premi Ramón Llull 2023, el màxim guardó que atorga la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

“Conèixer, entendre, respectar i…, només llavors, intervenir”

La trajectòria de l’arquitecte Marià Castelló, neix, creix i es desenvolupa a l’Illa de Formentera, extrapolant el seu respecte i profunda visió arquitectònica a altres treballs realitzats en entorns de gran interès natural, com és el projecte de Port de la Selva, on hem compartit el seu treball junt amb BlockPorta.

Durant més de vint anys de professió des que es va llicenciar, Marià Castelló ha dissenyat i dirigit l’execució d’obra nova i també intervencions de rehabilitació i reforma d’immobles existents, amb un profund respecte al conjunt de l’espai resultant.

El que destaca de tota la seva trajectòria és l’afany de “renéixer la història i cultura balear” posar en valor, restaurar i fins i tot difondre elements del patrimoni cultural de l’illa de Formentera.

VEURE L’ESTUDI

VEURE EL PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.