2020: Màxima especialització i contínua innovació
Publicada el 10/01/20


Vidresif inicia el 2020 amb una clara visió: focalitzar tot el seu esforç cap a la màxima especialització en vidre tècnic de gran dimensió,i en la contínua innovació de nous acabats que responguin a les noves tendències i exigències de l’arquitectura actual.
El vidre OnSif amb tecnologia PDLC que permet canviar l’aparença del vidre de translúcid a transparent.
La incorporació de l’aplicació en la web de la paleta de butirals de color de la marca Vanceva, que et permet simular l’efecte del vidre amb l’àmplia carta de colors, a més d’indicar-te les prestacions i informació tècnica per a millorar la protecció solar.
Junt amb els nous llançaments que presentarem aquest mes, amb vidres decoratius cada vegada més sol·licitats pels arquitectes i interioristes, o millores en els acabats com és la reconeguda aplicació EnduroShield, que redueixen les despeses de neteja en façanes exteriors de vidre, millorant la neteja i protegint la contaminació de minerals i brutícia exterior.
Un nou any, on seguirem amb una agenda de jornades tècniques i trobades amb industrials i arquitectes, amb la finalitat de traslladar el nostre coneixement i compartir les necessitats i inquietuds, per a poder respondre amb les millors solucions en vidre tècnic i de gran dimensió.
Acompanya’ns aquest nou any, i comparteix amb nosaltres la passió i esforç en la fabricació de vidres tècnics, per a aconseguir sempre la màxima eficiència i el millor disseny, perquè cada projecte tingui el resultat desitjat.
Vidresif, bellesa sense límits.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.