ESPECIAL FAÇANES AMB PERSONALITAT PRÒPIA
Publicada el 28/09/22

Impressió digital vitrificada, vidres de grans dimensions amb butirals de color, o vidres extraclars són alguns exemples de com les façanes dels nous edificis expressen la seva imatge.

Slow BCN

El nou edifici que defineix com seran les oficines del demà:
on treball, salut, benestar i sostenibilitat són i han de ser tractats per igual.

El Slow BCN és un edifici multifuncional d’última generació en els capítols d’eficiència i de salut.
Un projecte dirigit per la promotora Marcove i signat per l’estudi Bailorull, on el principal objectiu de tots dos, ha estat projectar el futur de les oficines, avui dia.

Un projecte pioner que ha comptat amb la consultora H.A.U.S per a fer realitat els seus objectius:
Salut, sostenibilitat i benestar.

FACHADAS CON PERSONALIDAD

Un treball transversal format per un equip de primer nivell al costat de l’enginyeria JSS i Eulalia Figuerola de ROA arquitectura. Visió, treball, compromís i esforç que ha estat recompensat amb els certificats Green Building Council i l’Organització Well, a més d’altres distintius que defineixen aquest edifici com l’exemple de la nova construcció.

SlowBCN el futurista bloc situat a Sant Cugat que defineix com seran les nostres oficines en menys del que ens imaginem.

“Un edifici finalitzat en el 2021, per a respondre a la societat del 2030”
“El resultat d’aquest treball ha estat portar-nos als 1.750 kW/hora per m²/any, una xifra situa al Slow en un 25% per sota de la mitjana d’edificis de grandària i de serveis prestacionals similars construïts en els últims 5 anys.“

FACHADAS CON PERSONALIDAD

Foto: José Hevia.

Slow s’avança en el temps, sent el primer edifici d’oficines que reuneix les certificacions de sostenibilitat i de salut. El Green Building Council i l’Organització Well són els distintius que demostren l’esforç i treball realitzat per H.A.U.S a projectar el nou edifici d’oficines que requereix la nova societat.
Dades Slow BCN
Albergarà més de 7.500 m³ d’espai per a oficines,
1.500 destinats a superfície comercial,
1.500 a operacions semi- industrials
i disposarà d’una capacitat per a 200 vehicles en la seva planta subterrània de 1.625 m².

Projecte de l’industrial SOLDUCT

VEURE EL PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.