#EVENTSIF – Seminari professional a Eivissa
Publicada el 28/02/18


Les Balears són un dels nostres principals destins d’actuació, amb un ampli portfoli de projectes realitzats i una sòlida xarxa de partners habituals que confien en la qualitat dels nostres vidres tècnics i en el caràcter emprenedor i innovador de Vidresif.

Vidresif ha organitzat un seminari a Eivissa amb la finalitat de reunir a diferents professionals del sector en un mateix espai i estimular la reflexió, la crítica, el debat i l’acció conjunta.

Per personalitzar més la jornada, hem dividit el seminari en dues sessions singulars que reuniran a públics diferents – arquitectes i industrials-, aconseguint una major especialització i enfocant-nos en respondre als més específics requeriments:

DIJOUS 08/03/18
Jornada adreçada fonamentalment a arquitectes, amb l’organització d’un seminari tècnic i un espai de reflexió i resolució de dubtes sobre les solucions tècniques en vidre en la construcció.

HORA:
De 17,30h a 20,30h amb un posterior aperitiu

UBICACIÓ:
Hotel Grand Palladium Palace Ibiza.
Sala Es Vedrà.
Carrer Platja d’en Bossa, S / N, 07817
Sant Jordi de ses Salines.

DIVENDRES 09/03/18
Sessió destinada a industrials on es tractarà el vidre des d’un punt de vista més tècnic, plantejant les últimes novetats i solucions del mercat i projectant el procés de fabricació d’última generació de Vidresif.

HORA:
De 10h a 13h amb un posterior brunch

UBICACIÓ:
Hotel Grand Palladium Palace Ibiza.
Sala Es Vedrà.
Carrer Platja d’en Bossa, S / N, 07817
Sant Jordi de ses Salines.

Si desitja assistir a alguna d’aquestes jornades, confirmi la seva presència a través del mail comunicacio@vidresif.com
AFORAMENT LIMITAT

Tags: eventsif,