INSIDESIF, dissenyada per a tots els professionals del tancament, des d’importants fabricants fins a petites empreses.
Publicada el 20/11/22

Aquest mes hem tingut la jornada tècnica i visita guiada als industrials Vinduet i Can Folch , dins del nostre programa INSIDESif. Dues empreses familiars, una a Sabadell i una altra a Mataró, especialitzades en tancaments d’alumini i pvc. Totes dues empreses han volgut ampliar el seu coneixement en les múltiples aplicacions que ofereix el vidre tècnic i de gran dimensió.

 

La jornada INSIDESif està dissenyada per a tots els professionals del tancament, des d’importants fabricants fins a petites empreses, que desitgen ampliar el coneixement sobre els atributs i avantatges del vidre tècnic de capa selectiva.

Un coneixement cada vegada més necessari per a definir correctament el vidre que requereix la noves construccions i rehabilitacions, tant en ciutats com en municipis.

 

La construcció ha de dissenyar-se amb tancaments específics per a cada espai (cara nord i sud de l’edifici, exposició del sol, exposició al soroll…) per a obtenir el nivell d’aïllament que exigeix les actuals certificacions i ajudes sobre la rehabilitació i eficiència energètica.

 

Si estàs interessat a organitzar una jornada INSIDESif per a la teva empresa, emplena el següent formulari.

 

PROGRAMA HABITUAL

Durada: aconsellem 3h (de 10-13h o de 15-18h)

Aforament: Mínim 6 persones, podent ser de diferents empresa

  • Welcome
  • Visita guiada per les nostres instal·lacions (1h)
  • Jornada tècnica personalitzada, desenvolupant temes d’interès específics-FAQs (2h)
  • Esmorzar (opcional)

 


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.