L’estudi MIAS visita les instal·lacions de Vidresif
Publicada el 11/05/21

La setmana passada vàrem tenir el plaer de tenir a les nostres instal·lacions al Josep Miàs i al seu equip.

El prestigiós estudi d’arquitectura, reconegut a nivell mundial, desenvolupa sempre els seus projectes

amb una atenció especial en el vidre tècnic i d’altes prestacions, on sempre té un paper protagonista.

 

La inquietud del Josep Miàs en la contínua recerca i desenvolupament de noves solucions, al costat de la seva arrelada ciutat de Banyoles, van ser bons motius, per a acollir a l’important estudi MIAS, i mostrar-los amb visita guiada les instal·lacions de Vidresif.

Una visita on presentar-los els diferents processos de transformació que requereix el vidre per a respondre a les màximes exigències tècniques i estètiques, que sol·liciten els estudis d’arquitectura i industrials, als seus projectes nacionals o internacionals.

 

MIAS Architects

Estudi reconegut a nivell mundial. La seva obra ha estat presentada en conferències i extensament publicada. Premiada internacionalment, destacant els premis Best Young Catalan Architect Award 2004, el Premi Ciutat de Barcelona 2007, el Catalonia Construction Award 2009, el Archdaily Building of the Year Award 2011, el Architizer Best Building of the World 2013 i el International Stone Award 2013.

Destaquem les exposicions monogràfiques en la Cité de l’Architecture Paris, Institute of American Architects Nova York, Architektur Fòrum Zurich, Stadelshule Frankfurt , Bartlett UCL Londres, WF Singapore, i Belgrade University, així com la participació en la Biennale de Venezia i altres exposicions col·lectives, com la recent Col·lecció Permanent al Centre Pompidou, amb 42 maquetes, 14 dibuixos i 18 gravats.

https://www.centrepompidou.fr/en/