Nou projecte: Sede Central de Soprema Iberia.
Publicada el 26/05/21

 

La Seu Central de Soprema Ibèria, companyia líder en productes per a la impermeabilització i l’aïllament, ha sigut renovada íntegrament. Una important i completa rehabilitació de l’edifici dels anys 70, transformat ara en un nou equipament d’última generació, on la sostenibilitat, la funcionalitat, el disseny i les últimes innovacions tècniques han estat aplicades a les noves instal·lacions.

Vidresif ha participat en aquesta transversal rehabilitació de la mà de la firma industrial Emmometall. Els vidres tècnics d’altes prestacions juguen un paper preferent en
l’objectiu de convertir la seu central en un exemple de compromís, sostenibilitat i eficiència energètica on Grup Soprema lidera amb els seus tractaments i aplicacions per a la construcció, a nivell mundial.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.