SLOW Building, la nova era constructiva
Publicada el 18/05/22

La construcció d’edificis seguint valors de sostenibilitat i eficiència és una mica més que una tendència, és una realitat.

Aportar a més criteris de salut i benestar, és avançar.

VEURE PROJECTE

Les exigents normatives en aquest sentit així ho determinen. El que no és tan habitual és que els criteris de salut també es tinguin en compte.

No obstant això, la promotora immobiliària Marcove va emprendre en 2008 un camí d’especialització en aquest sentit, com explica Olga Velasco, la seva directora: “Gran part del mercat immobiliari s’ha concentrat en grans fons, grans empreses i entitats financeres. Com a promotora, Marcove no podia lluitar contra això, per la qual cosa ens centrem en fer edificis molt exigents en termes de sostenibilitat i salut, perquè l’una sense l’altra no té sentit, i al final els edificis els habiten les persones. Hem construït una promoció de pisos a Sant Cugat del Vallès incorporant tots aquests conceptes que ha tingut molt bona acceptació. L’usuari ha passat d’una concepció del luxe basat en els detalls i accessoris a considerar nous elements, com una bona qualitat d’aire, un bon aïllament acústic i bones condicions tèrmiques. Slow Building és el primer edifici d’oficines en el qual hem introduït aquestes filosofies”.

 

 

Industrial: SOLDUC

Fuente

Agradecimientos a Pati Nuñez Agency

Interempresas

Foto: José Hevia

Foto: Duccio Malagamba