VIDRESIF AMB ELS JOVES TALENTS
Publicada el 12/04/22

Ens enorgulleix participar activament en la formació i suport de les noves generacions, amb jornades tècniques i visites guiades a les nostres instal·lacions. Un programa que mantenim per als alumnes de les diferents universitats tècniques i d’arquitectura, com per a joves arquitectes i enginyers que desitgen ampliar el seu coneixement en la transformació del vidre.

 

Alhora, també ens comprometem amb els joves talents que busquen noves solucions a través del seu esforç, il·lusió i noves tecnologies, fruit del mateix esperit inquiet i innovador que compartim.

Exemple d’això, és el nostre suport com a GOLD SPONSOR a l’equip “Innova’t Virgins & Innova’t Purple Lions” format per dos joves estudiants de tan sols 14 anys de Banyoles, al costat d’altres estudiants de cicles superiors de Girona, que han aconseguit classificar-se en la competició de robòtica VEX WORLDS, en la categoria Middle School, que se celebra enguany a Dallas (USA).

 

Un incomparable esforç i il·lusió que ha situat a aquest grup de joves talents de Girona en el TOP 100, entre més de 1.800 equips d’estudiants de tot el món, amb països amb una llarga tradició en robòtica com és el Japó, els Estats Units, Alemanya… que reben majors ajudes públic-privades en la formació i suport a les joves generacions.

 

Un gran exemple per a tots “Innova’t Purple Lions”, a Vidresif estarem atents a la vostra gran cita a Dallas.

Ànim, sort i recordeu mantenir sempre el vostre esperit innovador!

 

 

L´Arnau Lladó i el Mer Ramírez, els dos estudiants de Banyoles de l’equip “Innova’t Purple Lions”, al costat de l’Alcalde de Banyoles i  President de la Diputació de Girona Miquel Noguer i Planas, el Joan Sánchez Dir. General i la Carmen Acedo Directora comercial de Vidresif, presentant el seu prototip per a la competició de robòtica VEX WORLDS en USA.