La Casa 1413 d’HARQUITECTES premiada a la XIV BEAU 2018
Publicada el 06/09/18


La Casa 1413, de l’estudi HARQUITECTES, ha estat premiat a la XIV edició del Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme a Santander.

L’acte va tenir lloc el passat mes de juny sota el títol “Més habitar, més humanitzar”. En aquesta edició el jurat ha premiat 23 obres arquitectòniques nacionals i internacionals en la secció Panorama d’Obres. La llista de guardonats inclou arquitectes consagrats i despatxos d’arquitectes novells, i combina projectes de paisatge i espai públic, amb treballs de rehabilitació, equipaments públics i edificis d’habitatges.

Aquesta edició de la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme posa l’accent en el concepte d’habitar com a fonament de l’arquitectura i de la humanització de la ciutat. Una idea que s’explica per la qualitat dels espais, ja siguin domèstics o públics, urbans o rurals. S’ha buscat valorar els entorns, la vida en societat, els espais, la proximitat dels llocs sense minva de la creativitat de les obres. La humanització de l’arquitectura i la ciutat es basa en la proximitat, les escales humanes, els espais tant de relació com d’intimitat.

Vidresif, que ha fabricat els vidres tècnics dels tancaments de l’habitatge, vol felicitar a l’estudi d’arquitectes i a tots els col·laboradors que han participat en el projecte, un clar exemple de feina ben feta.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.