ELECCIÓ GUANYADORS The Vanceva® World of Color Awards™ ajornada a l´octubre.
Publicada el 26/08/20

A causa de la situació actual, l’elecció dels guanyadors de l’innovador concurs The Vanceva® World of Color Awards™ serà a l’octubre, els anirem informant de la data que finalment s’acordi.
Li recordem que Vidresif és present amb la renovada façana de EADA Business School i la moderna seu dels Laboratoris Euromed.

L’original façana del EADA Business School, amb vidres laminats de colors Vanceva
Dins de la reforma integral de l’emblemàtica i cèntrica escola de negocis que forma part de la vida de la ciutat de Barcelona.
https://vidresif.com/index.php?v=vidresif_eada&i=es

La moderna seu corporativa dels laboratoris Euromed, amb l’ondulant façana de làmines mate Vanceva.
El nou edifici de les oficines centrals i laboratori de la companyia Euromed, indústria líder en la fabricació d’extractes i substàncies actives naturals per al sector farmacèutic, alimentari i cosmètic.
https://vidresif.com/index.php?v=euromed&i=es

The Vanceva® World of Color Awards™ és el reconeixement internacional de la firma industrial Eastman als projectes que han utilitzat vidres laminats de color Vanceva, aportant creativitat, excel·lència estètica, i les màximes prestacions solars, tèrmiques i acústiques en l’ús de l’última tecnologia del vidre laminat.

Vidresif agraeix a tots els industrials, tècnics i arquitectes la seva confiança, on junt amb ells han dissenyat i fabricat els vidres tècnics amb butirals de colors Vanceva,
en aquests dos referents projectes, seleccionats en el prestigiós concurs internacional de Vanceva.

Comparteixi amb nosaltres el prestigiós concurs:
https://www.vanceva.com/es/votar