Gran èxit de participació en la IV Jornada Tècnica de Vidresif
Publicada el 20/04/18

andorra evento jornada vidrio
Andorra ha estat l’escenari escollit per la darrera Jornada Tècnica de Vidresif, prosseguint amb la seva programació anual d’esdeveniments per la Península (Eventsif). Ahir, 19 d’abril, va tenir lloc una trobada formativa liderada per l’arquitecte Agustí Bulbena, Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, a la seu central de Morabanc a Andorra la Vella, que ha actuat com a col·laborador de l’esdeveniment.

Andorra, un territori en el qual els tancaments tècnics en vidre juguen un important paper, compta amb emblemàtics projectes on Vidresif hi ha intervingut activament, com poden ser la nova Estació d’Autobusos, el Telecabina d’Encamp, l’Hotel Plaza, l’Hotel Piolets i impressionants i singulars unifamiliars amb vistes úniques.

Aquest destí d’actuació, per la seva extrema climatologia, requereix vidres amb altes prestacions aïllants i de seguretat que suportin el clima d’alta muntanya del que gaudeix el país: fortes pluges, neu, fred i humitat a l’hivern, en contrast amb les altes temperatures i el càlid sol a l’estiu. A més, els seus concorreguts centres urbans precisen de la màxima protecció acústica, que resisteixi la vibrant vitalitat de la seva capital i zones turístiques.

La jornada es va iniciar a les 16.30h amb gran èxit de participació entre assistents de diverses àrees del sector: arquitectes, interioristes, industrials, etc. Que van poder aprofundir en les infinites possibilitats dels tancaments tècnics en vidre i les seves aplicacions adaptades a cada territori, projecte i client. A més, Bulbena va introduir dos innovadors conceptes que responen a les màximes exigències del mercat i s’adapten a tots els requeriments del sector: TOTALSIF i EXTRACLAR.

Gràcies a la bona disposició dels assistents, es va establir un interessant espai obert al diàleg i a una nova reformulació amb nous conceptes en tancaments de vidre tècnic i de grans dimensions, mentre es gaudia d’un exquisit còctel a les instal·lacions de MoraBanc.

Posteriorment, l’equip directiu de Vidresif va aprofitar per assistir a la inauguració de l’exposició “Urbanisme i tradició” ubicada al Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra (COAA), per tal reforçar els llaços existents amb els arquitectes presents i amb la Junta Directiva.

La profitosa experiència ha enriquit la xarxa de contactes de l’empresa i ha estat útil per dotar als professionals de la base tècnica necessària per a prescriure i recomanar el vidre amb major coneixement. Vidresif participa activament en projectes al Principat, essent un excel·lent partner obert a nous projectes i consultes, gràcies a la seva dinàmica gestió i el know-how adquirit al llarg dels seus anys d’experiència al territori.

Volem agrair especialment el suport i la predisposició de MoraBanc i el seu equip, que ha facilitat les seves instal·lacions a Vidresif per a fer possible una Jornada Tècnica amb reeixits resultats.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.