Jornada tècnica InsideSIF en les instal·lacions de Metàl·liques Grabalosa
Publicada el 06/03/23

 

El divendres passat vam organitzar una formació amb l’equip tècnic-comercial de Metàl·liques Grabalosa, en les seves instal·lacions de Bellcaire d’Empordà (Girona).

Una jornada dirigida per Agustí Bulbena (Director Tècnic/Qualitat de Vidresif) on es van tractar, en persona, diversos temes específics del vidre d’altes prestacions.

Metàl·liques Grabalosa és una empresa familiar fundada en 1975, amb una plantilla superior als 50 treballadors i unes instal·lacions de més de 7.000 m².

Una treball transversal i continu entre empresa-empresa per a respondre a les exigències cada vegada més complexes dels projectes, alhora, que avancem junts en la millora contínua amb nous desenvolupaments i solucions en el vidre d’altes prestacions i de gran dimensió.

Agraïm a l’equip de Metàl·liques Grabalosa la seva confiança i treball en equip.

Si està interessat a reservar o demanar més informació de les nostres jornades InsideSIF. Empleni si us plau el següent formulari.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.