Nova publicació a la Revista Vidrio Plano de Interempresas
Publicada el 27/05/19

Interempresas fa ressò del patrocini de Vidresif en els pròxims Premis d’Arquitectura de la Demarcació de Girona:

“Per tercer any consecutiu, Vidresif col·labora a la 22ª edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona com a patrocinador oficial, organitzada pel Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Vidresif dona suport als projectes realitzats a la Demarcació de Girona, on tenen les seves instal·lacions i des d’on treballen i transformen el vidre per esdevenir referents a nivell mundial. La firma vol reforçar els èxits assolits pel col·lectiu, donant suport a l’emprenedoria, la innovació i apropant-se a la població gironina.

Vidresif ha intervingut amb els seus vidres tècnics a diversos projectes de les comarques; i ho seguirà fent en reconeixement de la qualitat i el rigor dels seus arquitectes. Alguns dels projectes més destacats han estat…”

Veure article sencer


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.