OnSIF: Control de Privacitat amb el segell de qualitat i garantia de VIDRESIF.
Publicada el 26/09/18


OnSIF és la marca comercial que Vidresif llança al mercat per a la seva vidre amb tecnologia PDLC.
Espais avantguardistes, versàtils i multifuncionals gràcies a la composició d’un vidre laminat amb una pel·lícula de cristalls líquids de polímers dispersats (PDLC) intercalat entre dues fulles de vidre extraclar.
La pel·lícula PDLC permet canviar l’aparença del vidre: amb una simple corrent elèctric, l’estat del vidre canvia de translúcid a transparent.

EXPOSICIÓ AL COAIB: OnSif + TotalSif + extraclar
El nou producte OnSif es presentarà amb unes espectaculars mostres a partir de demà al Col·legi d’Arquitectes de Balears (Coaib), formant part de l’exposició que Vidresif ha preparat durant la setmana prèvia a la jornada tècnica del dia 4/10. L’exclusiva exposició s’ha ubicat a la sala de visats del Col·legi, on tots els interessats podran veure les noves tendències del mercat.

El concepte TOTALSIF que dóna resposta a tots els requeriments que se li poden exigir a un tancament exterior; l’esglaó de vidre extraclar i antilliscant i la primera exposició de vidre OnSif, amb unes magnífiques mostres per demostrar l’ampli ventall de possibilitats que té el vidre PDLC per controlar la privacitat amb joc de colors i dibuixos personalitzats.

L’exposició durarà fins al dia 4/10 on culminarà amb la jornada tècnica i posterior còctel en una de les impressionants sales del Col·legi.