Presentació i vídeo Jornada Tècnica
Publicada el 14/10/19

Durant la jornada tècnica que va tenir lloc el 9 d’octubre, es va presentar el projecte de la reforma integral de l’edifici d’Eada Business School.

Els ponents van voler fer la presentació d’una forma més visual i on és pugues explicar cada detall del treball fet en una remodelació, perquè els assistents poguessin veure l’essència del projecte i totes les curiositats.

Per això es va realitzar una presentació a càrrec de tots els protagonistes, on s’explica des de cada perspectiva de treball com va ser la reforma integral de l’edifici:

Humbert Costas i Carlos Durán de l’estudi B-CDB ARQUITECTURA, juntament amb Josep Maria Oller d’AT3 Oller-Peña, responsables de la part arquitectònica del projecte, van explicar la importància dels canvis realitzats en l’interior, com la reorganització del lloc, traslladant les escales i ascensors, per crear així un espai més ampli.

Per part de Raimon Ribó, de la mà de Wicona, van trobar el sistema per poder proporcionar totes les condicions del projecte, sobre prestacions tèrmiques i acústiques, però amb la variant del pes i la mida del vidre tècnic.

David Estany, director tècnic de Montajes Sasoi, va ser el responsable de dirigir el muntatge del vidre de la façana, amb la gran dificultat de realitzar el treball en un espai que requereix tranquil·litat, i que rep milers d’estudiants cada dia. A més, de la localització al Carrer Aragó, on només es podia treballar amb els medis d’elevació els dies festius, o a vegades totalment necessàries, tallant només un carril de tràfic.

I per últim, Agustí Bulbena, director tècnic de Vidresif, que va endreçar de forma amena i didàctica la presentació, mostrant l’important paper de cada protagonista del projecte, i la necessitat de treballar en equip de forma transversal i agrupant el knowhow de cada industrial i tècnic per aconseguir l’èxit en cada projecte.

La presentació va concloure amb un vídeo cedit per l’estudi d’arquitectura B-CDB ARQUITECTURA, on es mostra la màgia i el colorit de la magistral nova façana de vidre al llarg d’un dia.

Volem agrair tot el treball i informació cedida pels ponents, i la seva implicació a la jornada realitzada a EADA.

Tota la informació del projecte aquí.