PROJECTE AIGUABLAVA – Casa unifamiliar
Publicada el 10/10/17


Aquest habitatge unifamiliar està situat al magnífic paratge d’Aiguablava, a la costa de Begur, amb espectaculars vistes a les cales d’aigua cristal·lina del Mediterrani. La puresa arquitectònica de la construcció i el seu respecte per l’entorn i la natura, fan d’aquest projecte, un referent urbanístic a la Costa Brava.

MÀXIMA INTEGRACIÓ I PURESA ARQUITECTÒNICA

La costa catalana es caracteritza per les seves muntanyes rocoses, els seus colors terrosos i la seva espessa vegetació. Per a no contaminar aquesta estètica paisatgística, s’ha treballat amb cadascun dels detalls d’aquesta finca, s’ha respectat el relleu original del terreny i s’han transformat les superfícies per tal que no pertorbin ni trenquin l’estètica de la zona.

El seu singular disseny es basa en blocs de formigó, que constitueixen els fonaments i base estructural de l’edifici i, alhora, l’estètica final i acabats de la casa. Tota la finca està construïda a un sol nivell amb materials naturals, línies rectes i colors neutres, que conserven la panoràmica original de la costa mediterrània i mantenen les vistes des de l’interior del mar.

A més, l’estructura de l’edifici està formada per parets totalment transparents i superfícies amb aspecte oxidat, que s’integren harmoniosament en l’entorn. Per aconseguir la major quantitat de llum natural, s’ha realitzat un joc d’obertures en vidre, que aporten una magnífica il·luminació al seu interior.

Així doncs, aquest habitatge destaca per la puresa i senzillesa arquitectònica, que el fan únic i especial.

VIDRES AMB ALTES PRESTACIONS

L’empresa industrial Plantalech, experts en la fabricació i col·locació de tancaments d’alumini, acer i acer inoxidable, ha confiat en Vidresif per a proporcionar els seus productes a aquest innovador projecte.

Els vidres de grans dimensions de Vidresif es converteixen, així, en els grans protagonistes d’aquest habitatge minimalista. Els seus tancaments es basen en una combinació de vidres fixes i grans portes corredisses de mida completa, que formen una façana lleugera que envolta la totalitat de l’espai. Tots els acabats s’han treballat minuciosament, fent servir perfilaria d’alumini minimalista i aconseguint entregues en angles de 90º , gràcies a l’ús de vidres decalats i segellats a testa.

El model de perfilaria d’alumini escollit per als tancaments d’aquest edifici és el Vitrocsa, que sustenta, en tot l’edifici, el resistent vidre Ksif superplus 60/28 de Vidresif, un pas més en l’exclusivitat i l’elegància. El Ksif Superplus és un vidre amb capa selectiva que aporta una de les màximes prestacions tèrmiques i de protecció solar del mercat, amb una molt alta transmissió lluminosa i molt poca reflexió.

El resultat final és una estètica única i un edifici totalment fusionat amb l’entorn, on s’incrementa l’eficàcia dels recursos naturals i es potencien les espectaculars vistes a la costa Mediterrània.

Vidresif demostra, a cada una de les seves col•laboracions, una forta experiència i passió pel vidre, l’excel•lència dels resultats i un òptim servei tècnic per ajudar a resoldre qualsevol repte.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.