STONESIF, arquitectura i interiorisme en vidre
Publicada el 07/02/23

Vidres impresos amb l’última tecnologia que superen fins a la pròpia realitat.

Presentem la nova col·lecció de vidres d’altes prestacions impresos amb textures i matisos naturals. Pedra, marbre, granit, roca,… dissenys totalment personalitzats que obren una nova dimensió en l’arquitectura i interiorisme.

Textures naturals sobre vidre d’altes prestacions imprès per a recobrir façanes i envolupants en hotels, habitatges, equipaments i oficines.

Matisos naturals que vesteixen l’interior o exterior, amb tots els avantatges que aporta el vidre tècnic i de gran dimensió:

Dissenys totalment personalitzats que igualen qualsevol textura natural.

  • Versatilitat: La impressió del vidre permet combinar zones totalment opaques, translúcides i transparents en la mateixa peça.
  • Gran dimensió: Vidres impresos STONESIF d’una peça fins a 6000x2800mm
  • Durabilitat: El vidre aporta una major resistència al ratllat que uns altres materials
  • Altes prestacions que garanteixen les exigències requerides en qualsevol espai: Vidres de seguretat i vidres amb capes selectives
  • Acabats sense límits: Vidres impresos amb l’última tecnologia que superen fins a la pròpia realitat.

La naturaleza hoy tiene una nueva gama de matices, STONESIF


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.