VIDRESIF, AMB ELS MÉS ALTS ESTÀNDARDS DE QUALITAT
Publicada el 21/08/17


Vidresif treballa amb les màximes exigències per oferir solucions avançades en vidre estructural, amb la major garantia i qualitat. Gràcies a la seva avançada tecnologia i el seu experimentat equip de professionals, la firma disposa cada any de CERTIFICATS I SEGELLS que garanteixen la qualitat dels seus productes, sotmesos a exigents i rigorosos assajos i controls.

Vidresif compleix tots els requeriments de la Norma ISO 9001:2008, que li permet adquirir un sistema efectiu per administrar i millorar la qualitat dels seus productes.

A més, la firma es beneficia dels certificats Applus+ que garanteixen als seus clients que tots els seus vidres compleixin amb la normativa aplicable del CTE (Codi Tècnic de l’Edificació) a Espanya. El compliment de totes les regulacions d’aquest certificat assegura l’excel·lència del producte i la màxima idoneïtat del seu ús.

LGAI Technological Center S.A ha certificat els següents productes de Vidresif:

VIDRE AÏLLANT. Unitats de vidre aïllant plenes d’aire amb segellat orgànic i espaiador tubular. Unitats de vidre aïllant plenes de gas. Aquests segells es reafirmen amb el certificat CEKAL al mercat francès.
VIDRE LAMINAT. Vidre laminat i vidre laminat de seguretat física, anti-agressió i anti-bales.
VIDRE TREMPAT. Vidre de silicat sodiocàlcic de seguretat trempat tèrmicament. Aquest dispositiu s’aplica a la gamma Float de 4 a 19 mm i a la gamma de 6 a 10 mm. Les dues ofereixen una gran resistència a l’impacte i als canvis sobtats de temperatura.

Vidresif és també membre del programa Quality Bond de Dow Corning, un guardó que eleva el segellat i la unió de silicona dels tancaments de vidre al més alt nivell, implementant els màxims estàndards de control de qualitat i aplicació del producte amb eines especialitzades. Els projectes marcats amb aquest distintiu asseguren el seu total compromís, així com els més alts nivells de qualitat, vàlids a Europa, Orient Mitjà, Àfrica, Índia, ASEAN i la Xina.

Vidresif, amb les seves instal·lacions de transformació de vidre de grans dimensions i un equip professional amb gran experiència en el sector, s’ha consolidat com a firma referent en els principals estudis d’arquitectura i enginyeria per als seus projectes de construcció i rehabilitació en hotels, edificis residencials, oficines, centres comercials i habitatges unifamiliars.