Vidresif patrocinador oficial dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022
Publicada el 26/04/22

Arriben un any més els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, organitzats pel Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Des del 1997, el COAC convoca anualment aquests Premis, donant valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals.

Enguany, l’acte de lliurament de la 24a edició dels Premis serà el divendres 27 de maig.

70 projectes presentats que seran seleccionats el proper 28 d´abril, pel jurat format per la Isabela Rentería, la Montse Nogués i la Marta Benedicto. Pots votar abans del 28 d´abril en aquest enllaç

 

Vidresif és, per cinquè any consecutiu, patrocinador oficial dels Premis, donant suport a la innovació i a l’arquitectura amb denominació d’origen; i al paper cultural i social dels premis. El seu coneixement i especialització, han situat l’empresa industrial com a un sòlid referent per a les principals firmes d’enginyeria i arquitectura, amb les que treballa habitualment.

 

Vidresif, participant en aquest esdeveniment, reconeix les últimes novetats i tendències del sector, així com les necessitats dels arquitectes i clients; millorant el seu servei i prestacions amb una qualitat òptima.

Si desitgeu assistir al lliurament de premis d’arquitectura, contacteu amb comunicacio@vidresif.com

 

Sobre els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona