Vidresif: total especialització i excel·lent assessorament tècnic
Publicada el 08/10/20

Agraïm a la Revista Vítrea, número 89 de setembre, per recollir-nos en tres importants articles:
-El nou projecte de la fase1 del Col·legi Alemany de València
-La recent certificació de la Iso 14001
-El resum de totes les accions i novetats que Vidresif ha realitzat en aquests últims mesos.

Us deixem l’article i l’enllaç de la revista:

https://www.interempresas.net/FlipBooks/VT/89/html5forpc.html

Malgrat el complicat escenari que vivim, Vidresif treballa cada dia fabricant amb la màxima qualitat, apostant per noves solucions, i expandint la marca a nous mercats, per a fer front a aquesta difícil i complexa situació.
Enguany hem presentat grans accions i incorporacions en el nostre especialitzat catàleg de solucions en vidre tècnic i de grans dimensions.

A final d’any, vàrem presentar OnSIF, marca comercial de Vidresif per al vidre amb tecnologia PDLC.
El vidre que permet canviar l’aparença de translúcid a transparent, amb un simple corrent elèctric.
Sol·licitat per a espais interiors com a sales de reunions, equipaments o fins i tot ascensors o esglaons d’escales.

A més, hem incorporat en el nostra web, l’aplicació de colors VANCEVA, en col·laboració amb la firma industrial Eastman Chemical Company, permetent a l’usuari visualitzar l’àmplia carta de colors i les infinites possibilitats que ofereixen els vidres laminats amb butirals de colors, en el seu projecte.

Una sòlida col·laboració amb VANCEVA com reflecteix la recent classificació de finalista en el prestigiós The Vanceva® World of Color Awards™2020, amb el projecte EADA-Business School de Barcelona, nominat amb cinc candidats més, entre els més de 300 projectes presentats.
La nominació i cerimònia se celebrarà a l’octubre, pendent de confirmar la data i en format online.

Nous requeriments estètics i exigències en l’interiorisme que responem amb
La NOVA col·lecció ArtSIF, una àmplia gamma de vidres decoratius específics per a espais interiors.
La nova col·lecció ArtSIF presenta una original carta de textures i motius decoratius per a espais exclusius, al costat de la possibilitat de escollir la teva pròpia textura per a incorporar-la en el laminat del vidre tècnic interior.
Nous acabats que anirem veient cada vegada més en interiors d’hotels, restaurants i equipaments que busquen exclusivitat i elegància.

L’aposta per la innovació, li segueix la projecció en nous mercats, en el cas de Vidresif, França.
Les nostres instal·lacions, situades a la província de Girona, ens permeten col·laborar àgilment amb importants empreses industrials del país gal, gràcies a la nostra excel·lent localització, molt a prop del sud de França i amb accés directe a les principals autopistes que comuniquen a les ciutats de Lyon, Toulouse, Bordeus, …
Vidresif, des de fa ja molts anys, que participa en importants obres a França, com són:
L’Airbus a Toulouse, el Musée Soulages, Siege Orange a Montpeller, Hennessy en Cognac, Galerie Lafayette i el Hôtel Capucine a París, el Auchan, Hyperion, Chateau Angelus i Tour Innova a Bordeus, entre els projectes més destacats.

Raó del nostre segell corporatiu “Tête-à-Tête”, nom que reflecteix l’assessorament tècnic i continu seguiment amb el client, amb la finalitat d’oferir la millor solució en l’elecció dels vidres d’altes prestacions en qualsevol projecte, ja sigui per a obres públiques, hotels o projectes unifamiliars.

Esforç, compromís social i respecte pel medi ambient, amb la recent certificació ISO 14001.
El vidre és un element prioritari en l’aïllament i eficiència energètica de l’arquitectura actual.
La visió de Vidresif dissenyant vidres d’altes prestacions és un clar reflex del compromís que sempre hem tingut i té l’empresa fabricant solucions que responguin als més alts nivells d’aïllament, eficiència energètica, seguretat i protecció solar.

Gràcies a tots, continuem transformant vidres per a demostrar que la bellesa no té límits.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.