VIDRESIF OBTÉ EL CERTIFICAT ISO 14001 I RENOVA EL CERTIFICAT DE QUALITAT ISO 9001
Publicada el 08/09/20

Vidresif obté el certificat ISO 14001 i renova el certificat de qualitat ISO 9001, sota el ferm i sòlid compromís de tot l’equip de persones que forma l’especialitzada firma industrial, i a les seves actuals instal·lacions, que garanteixen la màxima qualitat i la correcta gestió mediambiental, en tot el seu procés productiu.

Vidresif va néixer en 1994 amb un objectiu clar, “Solucions tècniques en vidre”, tal com defineix la seva signatura, i així ha treballat durant tots aquests anys, consolidant-se com una empresa industrial totalment especialitzada en la transformació de vidres d’altes prestacions, vidres que responguin als més complexos projectes d’aïllament, disseny o exclusivitat.

Les instal·lacions de Vidresif sempre han transmès control, eficiència i qualitat, una moderna planta on es desenvolupa tota l’activitat: tall, manufactura, vidre aïllant, trempat (amb la possibilitat de HEAT SOAK TEST) i laminat de vidres de gran dimensió, a més d’una secció de segellament de perfils amb silicona estructural.

Un exhaustiu procés productiu que sota l’atenta miranda del departament de qualitat certifica la màxima qualitat i garantia en totes les seves entregues, disposant dels corresponents certificats de producte en vidre aïllant, trempat, HST i laminat.
A més de CEKAL, certificat de qualitat del vidre aïllant per al mercat francès.

Certificats i visió d’empresa, basats en tres sòlids pilars:

Especialitat i rigor
La visió de Vidresif sempre ha estat oferir vidres del més alt nivell que responguin de manera adequada a les exigències de cada projecte. Al costat de la seva inquieta vocació de servei i assessorament tècnic permanent, que ha posicionat l’empresa com a habitual partner de les principals companyies del sector, arquitectes i importants enginyeries nacionals i internacionals.
Un servei de gran valor que reafirma cada any amb interessants jornades tècniques, on es fomenta la transmissió del coneixement, experiències i tendències entre les diferents visions de l’arquitectura i interiorisme.

Col·laboració i proximitat
Vidresif participa activament a la província de Girona, fomentant la incorporació local de tècnics i personal qualificat, formació contínua i especialitzada en tots els departaments, i permanents col·laboracions i patrocinis a nivell nacional, com són els Premis del Col·legi d’Arquitectes de Girona, i trobades amb els Col·legis d’Arquitectes de Barcelona, Eivissa, Mallorca…

Eficiència i sostenibilitat
El vidre és un element prioritari en l’aïllament i eficiència energètica de l’arquitectura actual.
La visió de Vidresif dissenyant vidres d’altes prestacions és un clar reflex del compromís que sempre ha tingut i té l’empresa a fabricar solucions que responguin als més alts nivells d’aïllament, eficiència energètica, seguretat i protecció solar.
Avui dia el vidre tècnic és un dels principals protagonistes en el desenvolupament i conceptualització de la definició de l’evolvent, ja sigui per a habitatges unifamiliars com per a grans equipaments.

Especialitat, qualitat i rigor: 100% Vidresif.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.