25 Anys de trajectòria: Excel·lència, servei i amistat
Publicada el 17/06/19

El passat 13 de juny, Vidresif va tenir el plaer de celebrar el 25 Aniversari amb una entranyable festa per a més de 200 persones entre clients i amics de l’empresa.
Una especial i emotiva cita on l’empresa industrial va poder compartir i agrair la confiança a tots els assistents, durant tots aquests anys.

La vetllada es va iniciar a les 20h en un magnífic espai verd davant de les instal·lacions de Vidresif, cedit per l’Ajuntament de Porqueres, un exquisit sopar exterior amb música en directe i un inigualable ambient a l’aire lliure, vestit amb llums de garlandes, un espectacular servei de catering i el so de la banda de jazz de fons.

Alguns dels moments àlgids de la nit van ser l’emotiva benvinguda realitzada per Joan Sánchez, Director General de l’empresa, acompanyat per Carme Acedo i Agustí Bulbena, agraint l’assistència a tots els convidats i presentant a l’equip tècnic i comercial de l’empresa; L’espectacular pastís decorat amb exquisides xocolatines amb tots els logotips impresos de les empreses que van assistir, i la projecció del Mapping en la façana de les instal·lacions amb la història i els moments destacats de la llarga trajectòria de l’empresa, que va ser aplaudit per tots els presents.

L’equip de Vidresif agraeix a totes les persones que ens van acompanyar en un moment tan important per a l’empresa com és el 25 aniversari.
Una memorable vetllada que quedarà en el record de tots els assistents, amb la gratitud, excel·lència i compromís que demostra cada dia Vidresif a tots els seus clients, junt amb la confiança i proximitat en el seu treball diari que va quedar també reflectit en cada instant de l’esdeveniment.