BATLLEIROIG ARQUITECTURA
Publicada el 17/01/23

A+SIF, presenta a Batlleiroig.

Ens complau afegir al reconegut estudi d’arquitectura Batlleiroig, responsable del projecte VEGA INSTRUMENTS, en la nostra secció A+SIF, l’espai de Vidresif on presentem diferents estudis d’arquitectura.

Batlleiroig és una oficina multidisciplinària situada a Barcelona on es combina la pràctica del Planejament, el Paisatgisme i l’Arquitectura. Fundada en 1981 per Enric Batlle i Joan Roig, està formada per més de 140 tècnics de diverses disciplines.

Compromesos amb el medi ambient i implicats en la cerca de solucions per a resoldre l’emergència climàtica del nostre planeta, en Batlleiroig parla de Paisatge i de Naturalesa des de la seva fundació.

Amb una mirada holística, Batlleiroig treballa en tres disciplines diferenciades. Àmbits en els quals intervé, tractant de ser molt especialista en cadascun d’ells, però sense oblidar la imprescindible transversalitat que avui es requereix per a desenvolupar qualsevol intervenció.

  • Ciutat i Territori
  • Paisatge i Espai públic
  • Arquitectura i Construcció.

La versatilitat de la seva obra i la implicació que aquesta constata per a procurar el benestar i la salut de les persones, a més de reconeixement, li ha atorgat la credibilitat i el rigor per a ser considerat, en el panorama internacional, una de les pràctiques referents en solucions vinculades al desenvolupament futur de les ciutats.