COMUNICAT COVID-19 – 30/03/2020
Publicada el 30/03/20

Benvolguts senyors,

Pel present escrit els comuniquem que en compliment del Reial decret –llei 10/2020 de 29 de març de 2020, la nostra empresa al no estar dins de la classificació de les activitats considerades com a serveis essencials i amb la finalitat de reduir la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19, ha pres la determinació de cancel·lar la seva activitat entre el 30 de Març i el 13 d’Abril.

Conscients dels problemes que això pot representar per a tots, estarem preparats per a iniciar l’activitat i el servei des del primer moment, en què sigui possible i com sempre amb la màxima vocació d’atendre’ls eficaçment.

Aquesta situació ens ha superat a tots i la nostra societat haurà d’estar molt atenta i implicada, per a continuar i recuperar el nivell d’activitat.

Mostrant la nostra més profunda admiració i respecte per tots els equips sanitaris, que estan realitzant aquest complex, difícil i grandíssim esforç, compromís i treball exemplar.

Rebin els nostres millors desitjos en aquests dies de confinament.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.