#EVENTSIF. Una forta presència del vidre a les Balears
Publicada el 12/03/18

ibiza ponencia tecnica
Vidresif, seguint el seu recorregut anual, ha finalitzat la seva última actuació #Eventsif a les Balears, on compta amb una sòlida i estable cartera de projectes i clients, protagonistes d’aquestes jornades tècniques.

Tenint lloc a la Sala Es Vedrà del Grand Palladium Palace Ibiza, i amb un impecable i treballat contingut, l’arquitecte Agustí Bulbena, Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, va conduir unes magnífiques ponències de dos dies amb un ambient 100% professional.

El dijous 8 de març, amb la col·laboració del COAIB i el Col·legi d’Aparelladors, es va organitzar un col·loqui dirigit a arquitectes i aparelladors d’Eivissa, una sessió de tarda que va finalitzar amb un informal còctel a la mateixa sala. L’endemà, Bulbena es preparava per a una nova conferència, aquest cop adaptada a industrials encarregats de proporcionar els productes idonis per a cada obra.

Dos dels conceptes que es van presentar en aquestes jornades varen ser la innovació del vidre extraclar i el model TOTALSIF, que donen resposta a tots els requeriments que se li poden exigir a un tancament exterior i altres aplicacions del vidre estructural.

Tots dos públics han de ser coneixedors dels avantatges, propietats i les possibles aplicacions del vidre per, així, oferir la solució ideal que requereix cada projecte i comprendre les diferents possibilitats que ofereix Vidresif. Per a això, l’empresa industrial ha instruït aquesta intensa formació i ha potenciat el seu singular servei d’assessorament, atorgant les eines necessàries perquè els professionals puguin prescriure i recomanar el vidre amb més coneixement.

Vidresif obre les portes del seu know-how i fomenta el diàleg amb aquestes jornades, no només amb la finalitat de donar a conèixer a l’empresa sinó de dotar d’una base tècnica del vidre a professionals, imprescindible per focalitzar correctament les seves comandes a la firma proveïdora.

Vidresif segueix amb el seu calendari anual #Eventsif deixant enrere sensacions molt positives i un bon feedback dels participants, els quals afirmen que “sense un bon coneixement del producte, no transmets la seguretat necessària”

Descobreix el vídeo de la jornada d’Eivissa i estigues alerta a les pròximes convocatòries.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.