TOTALSIF, descobreix la revolució del vidre
Publicada el 08/02/18


L’exigent nivell de treball de Vidresif i la seva rigorosa recerca per l’excel·lència, són fruit de la creació d’una nova generació de vidres referents al mercat: el model TOTALSIF, un nou concepte total que dóna resposta a tots els requeriments que se li poden exigir a un tancament exterior.

Vidresif presentarà aquest model al pròxim ARCHITECT@WORK del 14 i 15 de febrer, un clar exemple del que pot ser un vidre tècnic, que obre un infinit camí de composicions per a cobrir totes les necessitats.

Vine a Architect@Work i descobreix la revolució en solucions tècniques en vidre.

Aconsegueix la teva invitació per ARCHITECT@WORK aquí utilitzant el codi 53350

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES TOTALSIF:
TOTALSIF, amb el seu Triple vidre, proporciona un excel·lent aïllament tèrmic i acústic substituint l’aire de l’interior de la cambra per gas que millora molt considerablement l’estanquitat del tancament.

A més, la capa selectiva que se li aplica s’aconsegueix potenciar aquestes qualitats i reduir el factor solar, atorgant una protecció total.

Vidresif fabrica vidres de baixa emissivitat aconseguint un estalvi econòmic i de recursos, amb el màxim nivell de confort i transparència gràcies a l’ús del vidre amb propietats extra-clares.

MÉS INFORMACIÓ TOTALSIF

TOTALSIF, la revolució en solucions tècniques en vidre.