Vols conèixer la reforma integral d’EADA Business School? Jornada tècnica i visita guiada.
Publicada el 22/07/19

Dins el marc de reforma integral de l’edifici d’EADA Business School, de la mà de l’estudi d’arquitectura B-CDB ARQUITECTURA i AT3 Oller-Peña, el proper 9 d’octubre tindrà lloc una jornada especial a les noves instal·lacions de Barcelona, on hi seran presents tots els que han intervingut en el projecte.

Vidresif ha proporcionat tots els vidres de la façana en dues pells: un mur cortina interior i una capa exterior formada per centenars de làmines de vidre que donen un espectacular resultat. VEURE PROJECTE.

L’empresa organitza aquest esdeveniment juntament amb els arquitectes B-CDB ARQUITECTURA, fundat per Humbert Costas i Carlos Durán, i AT3 Oller-Peña. A més, compte amb la col·laboració de EADA Business School i el suport del COAC de Barcelona. Es tracta d’una presentació tècnica del projecte i un recorregut per les instal·lacions, on la façana i el vidre seran els protagonistes, com a reflex de màxima sostenibilitat i estalvi energètic tenint en compte els principis bàsics de l’arquitectura sostenible i l’eco-disseny.

El programa serà el següent:

16h. Welcome coffee a l’Àgora de l’edifici de EADA Business School, al costat de la recepció.

16h – 16:10h. Benvinguda, prèvia presentació del projecte i formació de grups per a la visita.

16:15h – 18:15h. Presentació del projecte de la façana junt a l’estudi d’arquitectura. També realitzarem un torn de preguntes. Ponents:  Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, i Carlos Durán, arquitecte co-fundador de B-CDB ARQUITECTURA. També hi serà present Josep Maria Oller, aparellador de l’estudi AT3 Oller-Peña, com a representant conceptual del projecte i Raimón Ribó, enginyer tècnic industrial de Technal, com a representació de la marca Wicona.

18:15h – 18:40h. Visita al carrer Aragó per veure el frontal de la façana i breu recorregut per les instal·lacions de manera ascendent.

18:40h – 19:30h. Copa de cava final per a tancar l’acte a cafeteria (roof top)

QUAN?
9 d’octubre de 16h a 19:30h

ON?
Instal·lacions de EADA Business School.
Carrer d’Aragó, 204, 08011, Barcelona, España

 

Col·labora:

Eada, B-CDB Arquitectura, AT3 Oller-Peña, Technal, Wicona.

 

VEURE MÉS INFORMACIÓ
Obrirem les inscripcions a finals d’agost.
Segueix atent i estigues al dia per participar en aquest esdeveniment i descobrir el magnífic projecte d’EADA Business School.