Jornada tècnica InsideSIF en les instal·lacions de Calvià Balear Façanes
Publicada el 31/01/23

La setmana passada vam organitzar una formació amb l’equip tècnic-comercial de Calvià Balear Fachadas. Una jornada dirigida per Agustí Bulbena (Director Tècnic/Qualitat de Vidresif) on es van tractar, en persona, diversos temes específics del vidre d’altes prestacions.

El vidre de grans dimensions és avui el protagonista de la nova arquitectura i construcció. Sent totalment necessari i fonamental mantenir un assessorament i formació tècnica amb els nostres clients.

Una treball transversal i continu entre empresa-empresa per a respondre a les exigències cada vegada més complexes dels projectes, alhora, que avancem junts en la millora contínua amb nous desenvolupaments i solucions en el vidre d’altes prestacions i de gran dimensió.

En Vidresif aconsellem que les jornades tècniques s’organitzin en les nostres instal·lacions, per a aprofitar la formació amb una visita guiada de les nostres instal·lacions. Un servei que aconsellem a tots els nostres clients, col·laboradors i professionals del sector, perquè coneguin millor els processos en la transformació del vidre, i totes les possibilitats que ofereixen les múltiples combinacions de vidre per a respondre a qualsevol exigència tècnica i estètica.

Agraïm a l’equip de CBF la seva confiança i treball en equip.

Si està interessat a reservar o demanar més informació de les nostres jornades InsideSIF.

Empleni si us plau el següent formulari


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.