Nova jornada tècnica a Mallorca
Publicada el 27/07/18


Les Balears són un dels nostres principals destinacions d’actuació, amb un ampli portfoli de projectes realitzats i una sòlida xarxa de partners habituals que confien en la qualitat dels nostres vidres tècnics i en el caràcter emprenedor i innovador de Vidresif.

Després de l’exitosa jornada a Andorra i Eivissa, ens desplacem fins a Palma de Mallorca, on comptem amb la màxima confiança de les principals firmes industrials i un ampli portfoli de projectes singulars realitzats amb els nostres vidres tècnics i de grans dimensions.

Per això, volem homenatjar aquest magnífic enclavament amb un esdeveniment especial; una trobada 100% formativa i purament tècnica a les instal·lacions del COAIB de Mallorca, per donar a conèixer les infinites possibilitats dels tancaments en vidre i les seves aplicacions adaptades a cada territori, projecte i client.

L’arquitecte Guillem Reynés, de l’estudi GRAS, juntament amb Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, relataran la seva experiència amb múltiples exemples de casos reals, amb la finalitat de dotar als professionals d’una base tècnica necessària “per prescriure i recomanar el vidre més adequat a cada projecte, amb un major coneixement tècnic”.

Reserva a la teva agenda la data d’aquesta exclusiva i tècnica trobada a Palma de Mallorca.

04/10/2018
COAIB Mallorca, Portella, 14, 07001 – Palma
Programa: de 17: 30h a 23h (jornada tècnica + debat + còctel)
TOTALMENT GRATUÏTA

Si voleu assistir poseu-vos en contacte amb: comunicacio@vidresif.com


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.