L’art de fabricar barriques, imprès en vidre. TONNELLERIE SYLVAIN
Publicada el 27/10/22

Tonnellerie Sylvain, és la història d’una família apassionada per l’art de fabricar barriques personalitzades.
Una signatura que treballa sota els ferms pilars de la màxima qualitat i excel·lència, fidel al seu origen artesanal i al seu esperit innovador, conquistant nous mercats internacionals, que representen ja dues terceres parts de la seva producció.
Una signatura familiar arrelada en la seva història i amb una ferma visió de futur, com a mostra la nova façana de les seves instal·lacions amb vidre tècnic amb impressió digital vitrificada.

En un mateix llenç, l’última tecnologia en vidre unida a la tradició d’una activitat tan antiga com la fabricació de barriques.
Projecte de CANCÉ SAS

Amb vidre IDSif de Vidresif.

VEURE PROJECTE

El vidre tècnic imprès ja és una realitat en grans centres comercials, importants edificis corporatius, habitatges de luxe o centres esportius.

Vidresif serà present amb l’equip directiu i tècnic-comercial aquesta setmana en Batimat- París per a reforçar la seva presència al país gal.

Façana realitzada en vidre amb impressió digital vitrificada. Un exemple de les infinites aplicacions que aporta el vidre, tant per a expressar l’activitat de l’empresa o com a solució tècnica de “segona pell” per a millorar la protecció solar de l’edifici.

Detall de la instal·lació del vidre com a segona pell de l’edifici. Una òptima alternativa per a rehabilitacions o remodelacions de façanes.

Detall del procés de la impressió digital en el vidre tècnic.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.