L’estudi HARQUITECTES seleccionat pel premi Mies Van der Rohe
Publicada el 22/01/19

harquitectes premio Mies Van der Rohe
El guardonat estudi HARQUITECTES ha estat de nou nominat al prestigiós premi Mies van der Rohe 2019, el premi d’arquitectura contemporània més important d’Europa.

El magnífic habitatge particular, laCasa 1413, a Ullastret, ha estat un dels seus projectes seleccionats, en el qual hem tingut el plaer i responsabilitat de fabricar els tancaments de vidre tècnic. L’estudi ha compartit la selecció amb més de 383 signatures i es va classificar entre els 40 projectes finalistes del passat 16 de gener.

Fins al pròxim 13 de febrer no coneixerem els cinc finalistes, els guanyadors seran anunciats a mitjans d’abril i el procés culminarà el 7 de maig al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona: amb l’obertura de l’exposició, conferències i debats, presentació de la publicació i lliurament de premis.

El Premi té com a objectiu promoure i comprendre el significat de la qualitat i reflectir la complexitat de l’arquitectura en termes d’èxits tecnològics, de construcció, socials, econòmics, culturals i estètics.

Volem agrair de nou la confiança al prestigiós estudi d’arquitectura, i desitjar-los que rebin el màxim reconeixement que mereixen tots els seus treballs.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.