Premis d’Arquitectura de la Demarcació de Girona 2023
Publicada el 09/06/23

Volem felicitar a tots els arquitectes de la demarcació de Girona l’excel·lència dels seus treballs, on va quedar reflectida el divendres passat en el lliurament dels “Premis d’Arquitectura de la Demarcació de Girona 2023”. A més, de la magnífica cerimònia organitzada pel COAC, un gran equip de persones que ens inspira a continuar compartint amb ells aquest esdeveniment anual, que compleix enguany la seva 25a edició, i que Vidresif patrocina cada any.

 

Una selecció de magnífics projectes, on l’habitatge unifamiliar “PIN8”, de l’estudi PMMT arquitectura, va rebre el Premi en la categoria Arquitectura 2023.
Un projecte sostenible i eficient que ha estat també premiat aquest mes amb el Guardó Anells de la Fusta del Gremi Fusta i Moble, en el marc de FIRHÀBITAT.
Una obra que ha estat realitzada amb el 85% de materials i industrials de la Demarcació de Girona, sota el ferm compromís no sols de l’eficiència energètica i benestar per als propietaris, sinó també d’una construcció responsable realitzada per un teixit industrial Km0., amb la nostra participació en els vidres d’altes prestacions.

 

 

 

PMMT arquitectura
Col·laboradors: Arquitecta Nuria Garcia
Fotògraf: Del Rio Bani

 

Més informació: