Recomanem … Fira BATIMAT
Publicada el 27/08/18


Ens comencen a arribar les primeres notícies sobre la 32a edició de Batimat, la gran fira internacional de construcció per a crear, construir, renovar, decorar i gestionar els edificis d’avui i de demà. La data s’ha marcat pel 4 al 8 de novembre del 2019, juntament amb les fires Ideo Bain i Interclima.

Amb 7 pavellons 226.700m2 d’exposició, aquest esdeveniment clau proporciona una gran visibilitat a les tendències del sector durant el desenvolupament conjunt de les 3 fires. Al 2017 es van presentar 217 innovacions, 89 van ser nominades, i només 23 van ser guardonades. Aquestes últimes es van mostrar en els Espace Innovation de cadascuna de les 3 fires.

Més de 300 esdeveniments entre conferències, tallers, demostracions, recorreguts de visita, visites temàtiques guiades, etc. Les conferències i fòrums celebrats a la fira es van centrar sobretot en els següents temes:

Disseny d’interior: disseny i funcionalitat, optimització d’espais reduïts, accessibilitat, aplicació de la tecnologia, personalització, il·luminació, etc.
Construcció i renovació sostenible a les principals àrees de la construcció: edificis BEPOS (Bâtimet à énergie positive), producció d’energia, construcció a la ciutat, indústria de la fusta, els nous formigons…
La construcció del futur: objectes connectats, nous usos possibles gràcies a la digitalització i l’explotació de dades, tecnologies disruptives i nous materials i tècniques de construcció.
Arquitectura: el canvi arquitectònic, les economies, la natura i l’humà.

Et recomanem aquesta fira que tindrà lloc al Recinte firal de Paris Nord Villepinte (al costat de l’aeroport de Charles de Gaulle).

Tags: evento, feria, vidrio,

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.