Temps de fires a Vidresif | GLASSTEC
Publicada el 24/10/18


S’inicia una forta temporada d’esdeveniments, cites obligades per a les empreses relacionades amb món del vidre i que Vidresif no es perdrà.

GLASSTEC, la fira comercial internacional més important de la indústria del vidre i el vidre, celebra el seu 25è aniversari i per això el certamen ha decidit celebrar-ho en gran. Per a això, obre les seves portes del 23 al 26 d’octubre a Düsseldorf, Alemanya. Aquest any ha dissenyat nous punts d’interès en el programa marc, així com una programació compacta i de primera categoria. El certamen acull més de 1.200 expositors de més de 50 països.

L’equip directiu de Vidresif es troba aquests dies a la ciutat alemanya. Per ser la fira especialitzada més important del sector, és una gran oportunitat per consolidar la seva presència al mercat internacional i conèixer les tendències que es mouen a nivell mundial. No hi ha un altre esdeveniment que representi a tota la indústria relacionada amb el vidre que va des de la producció, processament, aplicació i fins reciclatge. Vidresif treballa sempre amb les últimes innovacions i s’envolta dels experts més preparats per tal de ser referents en la fabricació de vidre.

També avancem que, un cop més, Vidresif participarà a VETECO Glass del 13 al 16 de novembre. El saló Internacional de la finestra, façana i protecció solar prepara una nova edició a Madrid després de les passades celebracions a l’abril i març.

Tags: evento,

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.