Vidresif participa en el nou annex d’UCI de l’Hospital Can Ruti
Publicada el 16/02/21

L’Hospital Germans Tries i Pujol (Badalona) ha ampliat les seves instal·lacions amb un annex destinat a les urgents necessitats per a tractar als pacients crítics de Covid19.

El nou annex ha estat realitzat amb el sistema de construcció modular per a reduir l’execució en el menor temps possible.

 

Els panells prefabricats permeten el premuntatge de les finestres i tancaments, amb la màxima optimització en la instal·lació prèvia a l’obra.

 

L’ampliació de Can Ruti, a la part sud del bloc principal, és un edifici prefabricat de cinc plantes d’alçada i una superfície útil d’uns 2.539 metres quadrats.

El projecte ha estat realitzat en un temps rècord de 6 setmanes.

 

Un gran projecte en equip per 4 empreses catalanes, dirigit per Thermia Barcelona, empresa especialitzada en sistemes per a portes i finestres d’alumini, junt amb el seu distribuïdor de finestres Safi2007, l’empresa d’enginyeria Bim21 i Vidresif.

 

Gràcies a tots, continuem treballant i aportant el nostre servei a la societat, amb tot el nostre equip més compromès que mai, i sense minvar en cap moment el màxim esforç, per a respondre sempre amb la màxima rapidesa, rigor i qualitat en tots els nostres projectes.

 

Informació tècnica:

Es tracta d’una obra amb una gran número d’unitats de vidre aïllant.

Finestres situades en habitacions i sales d’atenció sanitària, que requereixen seguretat i aïllament.

 


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.