BODEGAS PERELADA: “Un celler pensat per a emocionar”
Publicada el 15/07/22

vidresif proyecto bodegas perelada

Vidresif present en el nou celler de Perelada.
L’obra de l’estudi RCR Arquitectes, guanyador del premi Pritzker en 2017, ha fascinat a tots els mitjans i sectors. Un impressionant projecte que ens enorgulleix haver participat, al costat de l’industrial Talleres Valeriano Montón.

El nou celler de Perelada estableix una perfecta harmonia entre arquitectura, tradició, innovació i sobretot amor a la terra. El nou celler és pioner en ecoeficiència energètica i disseny ambiental en integrar-se de forma completament respectuosa en el seu entorn i produint el mínim impacte.

Arquitectura que neix per a ser eterna, creant un llegat d’excel·lència i respecte a les futures generacions.

Un projecte que hem pogut compartir al costat de l’industrial Talleres Valeriano Montón, fabricant les diferents composicions de vidres d’altes prestacions que requeria el nou celler, amb certificació LEED Gold.

La gran part de l’envidrament dels nous cellers és amb vidre laminat especial, buscant protecció solar i tonalitats concretes.

Com a resultat, les diferents composicions de vidre tècnic i de gran dimensió responen a una estètica desitjada, atenuació acústica, aïllament tèrmic i protecció solar en funció dels diferents requeriments de cada espai.
En definitiva, envidraments específicament estudiats perquè responguin a les prestacions d’eficiència i protecció, adequades per a cada situació.

VEURE EL PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.