ESPECIAL HOTELS. Vidres de grans dimensions per a grans complexos hotelers.
Publicada el 02/04/19


Vidresif porta anys actuant en el sector turístic. Totes les obres en les quals ha intervingut són construccions singulars, ja sigui per la seva localització, pels requeriments tècnics sol·licitats o per les peticions que el client requeria.

El grup industrial aporta el seu coneixement i tecnologia per a cobrir totes les necessitats indispensables, seguint les tendències que estan transformant el sector: espais diàfans i moderns, llum natural, tecnologia d’última generació i molt vidre.
L’exigència de cada projecte i l’assessorament tècnic personalitzat per part de l’equip, els ha situat com a líders del sector, actuant tant a nivell nacional com internacional en diferents àmbits.

Projectes / Casos d’èxit

Hotel OD Barcelona. Per la seva ubicació al centre de Barcelona, requeria de vidres aïllants amb una elevada protecció acústica per minimitzar el soroll exterior. A més, aquest espectacular hotel ha estat premiat per la seva sostenibilitat, amb tancaments tècnics baix emissius.

Melià INNSIDE Palma Bosque. Un reformat complex hoteler situat a l’illa de Mallorca, transformat en un emblema de l’hostaleria actual. Amb un estil urbà, les façanes d’aquest edifici s’obren amb vidres de grans dimensions que requerien la màxima seguretat i resistència anti-trencament.

La Fortalesa. Aquest castell s’ha convertit en un espectacular projecte museístic i hoteler, de la mà d’empreses i professionals de renom. L’ús del vidre tècnic de grans dimensions en el seu disseny arquitectònic canvia per complet la seva estètica, i li aporta aïllament tèrmic i acústic.

Hotel Piolets Park & Spa. Aquest hotel és el reflex del luxe i la comoditat a peu de pistes de Soldeu (Andorra). Vidresif ha proporcionat tots els vidres que requeria la reforma de l’hotel: vidres de grans dimensions resistents i tolerants a l’adversa i extrema climatologia de la zona.

Hotel NH Collection Barcelona Tower. Aquest emblemàtic edifici s’ha convertit, des de la seva inauguració, en un símbol hoteler de Barcelona. La seva complexa cúpula de vidre amb vidres tintats de Vidresif, ofereix unes vistes impressionants de la ciutat.