NOU PROJECTE: CASA RETINA
Publicada el 28/06/18


La Casa Retina és una curosa remodelació d’un refugi familiar de Santa Pau (Girona), entre horts i a la vora d’un riu. Els responsables de l’obra, Arnau Estudi d’Arquitectura, han volgut conservar un paisatge antic, senzill i envoltat de natura, contrastat harmoniosament amb la modernitat de l’estructura de l’edifici.

REDUCCIÓ DE L’IMPACTE MEDIAMBIENTAL
La creació dels seus espais habitables interiors i exteriors revaloren el paisatge i generen una gran eficiència i responsabilitat en relació amb l’ús dels recursos energètics. Tant la disposició de les finestres i tancaments de l’habitatge, com la seva expressió canviant creen un joc d’obertures i control solar que el resguarden dels canvis meteorològics.

Vidresif ha col·laborat en aquest projecte amb els seus vidres de grans dimensions (3244 x 2487 mm), adients per a la filosofia que han seguit els arquitectes en ser vidres baix emissius. Així, es redueix l’impacte ambiental i s’estalvien els recursos energètics i econòmics que suposen uns tancaments tècnics en vidre de qualitat.

VEURE PROJECTE