OnSIF en Tropical Barcelona
Publicada el 16/01/20


OnSIF és la marca comercial que utilitzem a Vidresif per al nostre vidre tècnic amb tecnologia PDLC. La pel·lícula PDLC permet canviar l’aparença del vidre: amb una simple corrent elèctrica, l’estat del vidre canvia de translúcid a transparent.

Amb OnSIF podràs tenir un domini total de la privacitat de l’espai i canviar la seva estètica totalment.

En el nostre projecte Hotel-Boutique Tropical, on la privacitat era un dels punts més importants. S’ha fet ús del nostre vidre OnSIF als banys de les habitacions.

Els banys s’ubiquen al centre de cada habitació, totalment oberts a l’espai, i queden delimitats per un magistral joc de mampares de vidre temperat laminat amb butiral mate i un separador del bany laminat amb vidre extraclar i lamina OnSIF per aconseguir més privacitat.

Coneix més sobre OnSIF aquí, i descarregat la fitxa tècnica 

HOTEL-BOUTIQUE TROPICAL GAVÀ


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.