(Español) Vidresif presente en el Vanceva- Magazine Winter Edition 2021.
Publicada el 09/12/20

Vidresif present al Vanceva- Magazine Winter Edition 2021.

L’especialitzada firma Vanceva, de Eastman Chemical Company, ha dedicat un extens reportatge a Vidresif amb el projecte de la remodelació de la façana de EADA Business School, realitzat per Muntatges Sasoi i dins del projecte integral de reforma de l’estudi B-CDB ARQUITECTURA.

El reportatge de més de 6 pàgines, recull el laboriós procés de l’elecció del color durant l’obra, i sobretot l’important paper que té el vidre tècnic amb butirales de PVB de color en l’arquitectura actual.

Vidres d’altes prestacions per a grans superfícies de façanes envidrades que atorguen jocs de llums i colors, a l’exterior de l’edifici aportant disseny i identitat corporativa,
i confortables colors a l’interior, que transmeten calma i benestar, per a atendre els màsters i cicles formatius en la prestigiosa escola de negocis de Barcelona.

A més, la nova façana del EADA-Business School va ser finalista en The Vanceva world of color Awards, entre els més de 300 projectats seleccionats, a nivell mundial.

https://vidresif.com/blog/es/eada-finalista-the-vanceva-world-of-color-awards2020-6-candidatos-mas-300-proyectos-presentados/

Vidresif compta amb la confiança i col·laboració de les principals firmes internacionals, per a oferir solucions tècniques amb les màximes prestacions, tant en seguretat, aïllament, com en el disseny.
Com és l’aplicació de colors Vanceva a la web de Vidresif, per a facilitar amb una visual plataforma online l’àmplia gamma de colors i infinites possibilitats que ofereixen el PVB de color.
https://vidresif.com/index.php?v=vanceva&i=es

Veure reportatge:
IGS_WINTER2020.107-113 Eastman v3


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.