Vidresif TV. Vidre aïllant
Publicada el 13/11/19

vidre-aillant-vidresif

Una de les nostres especialitats és el vidre aïllant. A Vidresif comptem amb diferents models de vidres aïllants segons les necessitats del client i el tipus d’obra, coneix aquest procés al nostre nou canal de YouTube.

La maquinària destinada a la fabricació de vidre aïllant està preparada per a produir des de vidre per a aplicacions residencials, fins a les composicions més complexes destinades a edificis singulars.

Vidre aïllant de grans dimensions: Podem fabricar de forma automàtica unitats de vidre aïllant fins a 6000x3210mm de mida màxima i de 1500 Kg de pes per unitat.

Vidre aïllant bàsic: Vidres aïllants amb càmeres de 6-8-10-12-14-16-18-20, amb ‘barrotillo’ i amb sellant de polisulfur o silicona.

Vidre aïllant amb prestacions especials: Vidres reflectants: pirolítics i magnetrònics, Vidres de baixa emissivitat magnetrònics, Vidres de capa selectiva i Vidres de seguretat.

Vidre aïllant especial: Injectem gas automàticament en la línia durant el seu procés. Per a vidres que requereixen potenciar més les seves prestacions tèrmiques i/o acústiques. Vidres decalats: 1, 2, 3 o 4 costats, Vidres amb formes geomètriques complexes i Vidres amb vàlvula d’equilibrat.

Vidre aïllant amb sistemes de silicona estructural per a façanes singulars.

Coneix el nostre procés de treball per aconseguir els nostres vidres aïllants aquí.

Junts sincronitzem noves idees per implementar les millors solucions.

Comparteix el nostre nou canal de YouTube!